ZMĚNA ČASU

V neděli ráno 27. října se mění čas
Z LETNÍHO NA ZIMNÍ.



Ve 3 hodiny ráno
si posunete hodiny zpět na druhou hodinu.

Komentáře

  1. Čas se nemění, to si jen my, bláhoví lidé, myslíme, že to dokážeme. Nemáme na něj vliv, můžeme jen promarnit. Petřík

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky Petříku, uvítala bych, kdy zimní čas byl natrvalo. Není mi dobře, když jsou pořád změny a zdravotně je to nejlepší. Příroda to tak má, ale ty lidi na to nedbají. Někdy je změna ku prospěchu.

    OdpovědětVymazat
  3. Zimní čas nás zaskočil, nikde jsem neslyšela o jeho zprovoznění. Takže jsem se ráno budila v 7.16, jenže hospodář mi špitl, proč ještě nespím. Včera jsme řezali (dořezali) zásobu dřeva na zimu, potom jsme oba padli do mdlob a vzbudili se až ráno. Normálně bych byla ráda, kdybych si mohla ráno hodinu přispat ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mám problémy se změnami času.Kéž by přišel někdo moudrý a zrušil to.
    Přeji pěknou neděli.

    OdpovědětVymazat
  5. Snad se to ustálí v roce 2021 a preferovala bych běžný středoevropský čas - tedy zimní čas. Lidé, kteří si přejí nechat po celý rok letní čas, asi netuší, že pak by byla v zimě tma celé dopoledne :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Pokud jsme spali, tak hodinu jsme si přespali všichni. Horší to bude večer, alespoň 3 týdny, měsíc neusnu dříve jak ve 23, 00 hodin, poněvadž chodím běžně spát ve 22, 00 hodin. Snad budou mít lidé rozum v hrsti a zvolí náš běžný čas, který začali nazývat zimním. Letní čas by byl tragédií, čili nefyziologický.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

PODĚKOVÁNÍ SM

O ČOKOLÁDĚ .. .