BŘEZEN 11. 3.


 




                                                 Chození po venku dnes nelze realizovat, protože

                                                                   je tam zima, fouká vítr a sněží.

                                                Prošla jsem se jen po chodbě, abych měla pohyb,

                                                 protože nožky nesmírně bolí. Ušla jsem 300 m.

Komentáře

  1. Pěkný zvrat počasí, včera ve stínu plus 15 a dnes zase sněží. Doufám, že všichni zahrádkáři za toho pěkného času stihli co nejvíce venku podělati a nyní se mohou do skleníků přesunouti.
    Severní cestu přes Krkonoše jsem k donjonu Přimda zavrhl, asi se nechám teleportovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žádná nenormální skutečnost. Před více než padesáti lety taky bylo 10. 3. na procházku bez kabátu a další den padaly sedláci. Mám ten čas živě v paměti, protože se mi narodil syn a psal se rok 1967.

      Vymazat
    2. To by se mělo některým pěstitelům tuplovat, že nejen v březnu ještě mrzne. Dnes jsou někteří lidé vykulení z většího mrazu v únoru. Ani nevím jak to s těmi sedláky bylo na Tři krále... V každém případě úroda meruněk letos visí na vlásku... U nás už v únoru hřmělo na suchou horu!

      Vymazat
  2. Lydie
    Sníh v březnu - nic nenormálního.
    Můj tatínek vždy 15. března vzpomínal na rok 1939 /republiku obsadili Němci/ - u nás napadlo hodně sněhu, byl vítr a nadělal závěje na silnici. Jedno auto tam bylo zapadlé - tatínek zapřáhl koně a jel je vyprostit. Ten řidič mu pak dával peníze. Tatínek mu říkal, že mu dává moc. On řekl, že pozbude asi mnohem víc. Tatínek mu říkal:"Vy jste Žid, že ?" Tak řekl, že ano. Že jede do Brna za příbuznými, aby se poradili, co dál. Tatínek vždy vzpomínal, zda se tomu člověku podařilo přežít válku. Tak to je takové smutné výročí.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

PODĚKOVÁNÍ SM

O ČOKOLÁDĚ .. .