VZPOMÍNKA NA TÁTU



Před 32 lety - dne 1.7.1986
zemřel můj tatínek.
Tak nějak zčista jasna.



Snímek z roku 1968

Komentáře

  1. Vzpomínky na dávné červencové dny budou i u mne. Byl to měsíc úmrtí  tatínka- v r. 1946, maminky v r.1948. V tom měsíci se narodil můj bratr, prostřední syn, manžel a snacha od nejmladšího syna. Má se narodit ke konci měsíce 7. vnouče, takže nejen smutek, vzpomínání, ale snad i trochu radosti bude.

    OdpovědětVymazat
  2. Na svého tatínka taky pořád vzpomínám.
    A je dobře, že se to v životě střídá - smutek i radost. A hlavně myslíme na to, aby se těm mladším, malým i čerstvě narozeným dobře žilo ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Je dobré, když má kdo vzpomínat. Píšeš, že tatínek zemřel zčista jasna, to můj tatínek byl nemocný 13 let (a jak...) a taky to nebylo lehké žití, tak si člověk nevybere, co je lepší. Co je však důležité, velmi mě ovlivnil, což si uvědomuji. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. S přibývajícími lety si čím dál více uvědomujeme rodinné vazby a sounáležitosti. Můj tatínek byl člověk obyčejný, ale sečtělý, inteligentní. Uměl vždy vyhodnotit situaci.Pečlivě a důkladně se staral o moji ležící maminku po cévní mozkové příhodě. Byla ležící pacientkou 9 let. Rádi na něho vzpomínáme. Přes všechny strasti života se dokázal přehoupnout. Býval společenským, veselým člověkem.

    OdpovědětVymazat
  5. Můj tatínek zemřel ještě čtyři roky před tím tvým. Taky mi stále chybí a nejde nikdy zapomět.

    OdpovědětVymazat
  6. Centering ( . \ > @ + ( - - % $ ( " : . * ^ * . ^ . . - > > < $ http://essay-for-your-day.gq/134/ Incomparable ^ # . ^ Criminology dissertation . < . ^ . . - & . \ ( # > . * > @ $ ! ^ . < .

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

PODĚKOVÁNÍ SM

O ČOKOLÁDĚ .. .