ŠTĚDROVEČERNÍ POLÉVKA
aneb
MRKVOVÁ POLÉVKA
Koncem léta 2012, jsme s kamarádkou poprvé navštívily nový
hotel IBIS a Restaurant Oliva. Zázračným jevem bylo, že jsme
tam i poobědvaly i přesto, že musím vařit kvůli potvůrce SLINI
dietně a do hospody na jídlo jsem si dosud netroufala. Podrobně
jsem se vyptala, z čeho se polévka skládá. Byla velice chutná a já
Mrkvová s bílým chlebem a olivovým pestem
ani netušila, že letošní Štědrý večer ji budeme mít v menu.
MRKVOVÁ VÁNOČNÍ - DIETNÍ
Postup
Uvaření 500 g očištěné mrkve lehce osolené. Pak po částech
rozmixované a svařené dohromady s kuřecím vývarem.
Krémová polévka byla ozdobena 2 kávovými lžičkami
čerstvého sýru Lučina a posypaná na drobno pokrájenou
zelenou petrželkou. K tomu jsem podávala veku. Chutnalo to
moc dobře.
DOBROU CHUŤ !
Dala bych si také!
OdpovědětVymazatTak hlavně, že jste si Hani pochutnali. Vypadá moc dobře a určitě bych ji ani já nepohrdla.
OdpovědětVymazat