POČÍTAČ NEFUNGUJE JAK MÁ




Asi mi přeběhla černá kočka přes cestu.

Počítač dneska nefunguje jak má a ani na mém blogu ani na jiných. Buď je opět porucha serveru anebo se něco pokazilo uvnitř kouzelné krabičky.
Buďte proto trpěliví !

Komentáře

  1. bohuzel te nepovazuji za pravidelneho navstevnika,nesplnujes podminky.ciao

    OdpovědětVymazat
  2. Mi to začalo už včera, tak jsem šla raději chrupat. Mám trochu škodolibou radost, že já s mým psaním nedoplácím na tvorbu obrázků... Ale opravdu vám to nepřeju, vím sama, jak jsme na tvorbě pro blog závislí. Toto je mrzuté - jak by řekl Lábus. Chce to vydržať. Porucha ať má co nejkratší život, ať nás zase baví ten náš s blogem. Konec trablů přeje všem i sobě Kitty.

    OdpovědětVymazat
  3. [1]:Nevyhrožuj, to se na blogu nedělá. Nikdo není povinný chodit někam nahlížet pravidelně. Notabene když počítač a blog má své dny...

    OdpovědětVymazat
  4. Ten včerejší kolaps asi postihl nás všechny. Já měla jen chvilku, tak jsem se šla podívat na blog a taky mi to zkazilo náladu, když jsem nikde neviděla fotky. A jaké to bylo smutné, že?

    OdpovědětVymazat
  5. No jo Hani, já už se ani nezrušuji, nemá to cenu. To je normálka, zas chtěli něco vylepšit a nepovedlo se to!!!

    OdpovědětVymazat
  6. ja som z toho už bola na prášky.., chcela som zverejniť Denník, ale čo keď mi nešlo vkladať fotky? teda, vložilo ale neuložilo... blog.cz zase raz "exceloval"...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

PODĚKOVÁNÍ SM

O ČOKOLÁDĚ .. .