JUBILANT 75

Rodinná sešlost se konala v neděli. Je milé sejít se v poklidu a pochutnat si na dobrůtkách společně. Oslavenec se těšil jako malý kluk. Pomáhal s rozložením stolu i se zvětšením prostoru. Taky bylo třeba přinést dvě staré židle, abychom se ke stolu všichni vešli. Oběd byl stanoven na pravé poledne. Jubilant si přál k obědu Sluníčko a tak to dnešní vypadalo trošku jinak jak obvykle.Všechny "sluneční" paprsky jsem ještě dohřívala v teplé troubě a bramborovou kaši měla v peřinách. Velké horko bylo nepříjemné zejména proto, že jsme nemohli větrat, protože náš dům se zatepluje a řemeslníci pracují i v neděli. T.č. se nesmí otevírat okna a ani ventilačky. Najednou zazvonil zvonek a do bytu přišli první gratulanti. Dědečkovi předala naše nevěsta krásný čokoládový dort s pětasedmdesátkou a růžičkami nahoře. Dědeček dort pyšně přijal a tvářil se spokojeně. Všichni příchozí byli v povznesené náladě a usmívali se .
Gratulanti jdou !
Naše nevěsta.

Oslavenec s dortem.
Sluníčko k obědu.
Narozeninový dort
Dort nakrojený a móóóc dobrý.
Dort upekla a nazdobila naše nevěsta.
Oslavenec s vnoučaty
Jubilant s naší nevěstou.
Vnouček s dědečkem
Otěcko rodiny a náš syn se nerad fotí a pořád uhýbá před objektivem.
Já jsem doslova "lovila" snímečky, protože naši se neradi fotografují.

Komentáře

  1. Jubilantovi krásné dny s pěknou písničkou přejí Kitty a Pepíno z Vysočiny. Přejeme takovou pohodu i dalšího rodinného života.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásný fotky, jistě jste si to užili. Gratulantovi přeji mnoho zdravíčka do dalších let!!

    OdpovědětVymazat
  3. Připojuji se také s přáním pevného zdraví, pohody a štěstí.Gratuluji k šikovné nevěstě, ten dort je nádherný, vůbec by mě nenapadlo, že se něco takového dá udělat doma - je to dílo mistra cukráře.

    OdpovědětVymazat
  4. Také se ještě jednou připojuji ke gratulantům i ke krásné rodině! Nevěsta je opravdu nejen šikovná, ale i sympatická. A co ty, Hani? To jsi nemohla dát také někomu foťák do ruky, abys byla i ty na fotkách? Byli bychom všichni rádi.

    OdpovědětVymazat
  5. Blahopřeji jubilantovi k tak krásnému výročí a přeji mu do dalších let hlavně pevné zdravíčko, hodně pohody a mnoho lásky od tak milující rodiny! Milan

    OdpovědětVymazat
  6. 1,2,3,4,5 - Vážení a milí gratulanti !
    Všem vám moc děkuji za přáníčka. Já netík nemám a tak to musí jít přes tento mezinárodní a kouzelný monitor. Hlavně, aby to zdravíčko ještě pár let vydrželo, to je nejdůležitější.Pak už je i to ostatní.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

PODĚKOVÁNÍ SM

O ČOKOLÁDĚ .. .