"NIC" SE NEDĚJE

To, že přes deset dnů hapruje blog.cz a zobrazuje špatně anebo vůbec neukazuje obrázky, fotografie , klikačky a jiné doplňky blogu je prý normální. Proč z toho dělat vědu ? Užívejte si Velikonoc jinak ! Nechoďte na počítač, jděte raději na procházku a večer na rande. Vzduch venku už k tomu doslova vybízí. Další možností pro ty, co nechodí a nemohou randit ani se prohánět po lukách je - otevřít si hezkou knížku a na chvíli zapomenout, že váš blog bude přes svátky mimo provoz. Taky se můžete kochat blogy a weby jiných serverů. Jeden známý nad mým hořekováním vrtěl hlavou a přesvědčoval mně, že kdybych měla placený web, tak by se mi to nestalo. Jenže i to se říká "kdoví jestli má pravdu?" Kdybych si měla u všech webů platit doménu i hosting, tak bych se musela této blogové myšlenky vzdát a vrátit se o několik desítek let zpět. Psát si deník nebo poznámky do šuplíku. Taky lze psát dlouhé komentáře pod články cizích webů. Každopádně se nesmí házet flinta do žita a ani moc smutnit. Vždyť se "nic" neděje. Je třeba se nad vše špatné povznést a přeladit na jiný kanál.

Komentáře

  1. No, to máš pravdu, taky mi obrázky často chybí.
    Po uložení článku  musí člověk znovu otevřít a srovnat všechny fotky, protože se všechny posunou a někdy třeba i třikrát!! Je to k zlosti!!

    OdpovědětVymazat
  2. Nic se neděje, ale asi ani jen tak hned dít nebude! Všichni zodpovědní si také užívají svátky, tak se zabavíme jinak. Nebude-li zítra pršet, jedeme na výlet. A teď jdu zkusit něco napsat a vložit tam fotky. Uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  3. Jo tak on náš blog bavitel má své dny? No tak to jsem klidná, na psaní to snad vliv nebude. Je krásně, chodím venku a těším se na nějakou tu spršku. Je hodně sucho, ať je víc nadějné zeleně. Zdraví Kitty.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

PODĚKOVÁNÍ SM

O ČOKOLÁDĚ .. .